O nama

Dragi posjetitelju!

Potreba za ovom stranicom se stvorila iz jednostavnog razloga jer postoje mladi iz župe željni svakodnevnih misa, no često smo vremenski ili prostorno ograničeni jer smo ipak putujuća Crkva, tako da moramo ponekad sudjelovati u misama u drugim župama, kao i vjernici iz drugih župa u našoj.

Iz nedostatka informacija o lokacijama pojedinih župa, kako na području Zagreba tako i u cijeloj Hrvatskoj, te zbog sve veće upotrebe Interneta kao i pristupu istom s mobilnih uređaja, želimo pružiti informacije upravo tim ljudima i to tako da u svakom trenutku i na bilo kojoj lokaciji mogu dobiti željenu informaciju o adresi župe i vremenu služenja svetih misa.

Ukoliko ste prepoznali našu želju i potrebu za informiranjem o Svetim misama dobrotvorni prilog možete uplatiti na dolje navedeni račun Udruge uz svrhu "za projekt sveta-misa.org".


Srdačan pozdrav uz Božji blagoslov!


Udruga Sv. Mati Slobode
Ulica don Petra Šimića 1
10000 Zagreb

email: info@sveta-misa.org
web: http://www.udruga-sms.org
IBAN: HR7923400091110308046


Aplikacija dostupna na mobilnim uređajima

Preuzmite našu aplikaciju

Potreba za ovom aplikacijom se stvorila iz jednostavnog razloga jer postoje mladi iz župe željni svakodnevnih misa, no često smo vremenski ili prostorno ograničeni jer smo ipak putujuća Crkva, tako da moramo ponekad sudjelovati u misama u drugim župama, kao i vjernici iz drugih župa u našoj.